Genius-Ghent Genius-Brussels
Maak kennis met Brussel!
Maak kennis met Brussel, de cosmopolitische 'hoofdstad' van Europa. Het Atomium en Manneken Pis zijn trekpleisters, maar er is zoveel meer te bewonderen.

De stad nodigt U uit om er kennis mee te maken in vele gezellige straatjes, de café's de winkels en de verrassingen op elke hoek van de straat. De imponerende Grote Markt, de Zavel, de Marollen, de Sint Hubertus galerijen, de Rue des Bouchers, de schitterende Art-Nouveau, Old-England laten je zeker wegdromen. Kunst is er overal in Brussel, je kan er letterlijk niet naastkijken. beroemdheden zoals Rogier van der Weyden, Pieter Breugel, René Margritte zijn er te ontdekken.

U mag zeker ook niet vergeten te proeven van de Brussels geneugten: de bieren met geuze voorop, de echte pralines met createurs zoals Marcolini, de Brusselse wafels, de mosselen en frietjes en de onvervalste Brusselse stoemp. Een onvergetelijke bruisende stad met verlokkingen voor iedereen: shopping in hippe kledingswinkels, theater, opera, film, restaurants, prachtige musea, antiek en brocante, rommelmarkten, de -op alle zintuigen werkende- vroegmarkt en een energetisch nachtleven. Let op: want als u naar Brussel komt, zou U er wel eens aan verslingerd kunnen raken...

Atomium
Victor Hugo
Rue des Bouchers
Grote Markt
Grote Markt
Sint-Michiel
Manneken Pis