Genius-Ghent Genius-Brussels

De Genius-Ghent / Genius-Brussels Gidsen

Onze organisatie werkt met ervaren gekwalificeerde professionele gidsen die de door het Ministerie van Onderwijs erkende gidsenopleiding (gespreid over 3 jaar) hebben gevolgd. Met als specialisatie bestemming Gent en/of Brussel en/of Brugge.

Luc is de oprichter en bezieler van het concept Genius Walking Tours. Hij heeft een jarenlange ervaring in het internationale bedrijfsleven en werkt met grote multinationals in Continentaal Europa, UK/Ierland en de US. Met genoegen nodigt hij de business collega's uit voor een aangenaam verblijf in Brussel, Gent en Brugge. Voor velen een evenement waar ze jaren later nog met veel plezier aan terugdenken.
Naast een uitgebreide academische achtergrond beschikt Luc ook over de diploma's van chef-kok, brood en banketbakker-patissier, chocolatier, fotograaf, reisleider verre bestemmingen en natuurlijk ook stadsgids Brussel met verdere specialisaties voor Gent en Brugge: leuke bijkomende troeven voor 'creatieve' Genius en 'anders dan anders' Walking tours.

Gidstocht
Gidstocht
Gidstocht
pijl links pijl rechts