Genius-Ghent Genius-Brussels

Gepersonaliseerde Service

Genius-Ghent zorgt ervoor dat Uw bezoek een unieke belevenis wordt. Daarvoor bieden we U een volledige begeleiding aan en dit vanaf het reserveren. We bezorgen U praktische informatie over de bereikbaarheid van de stad met de wagen of het openbaar vervoer. Bijkomend adviseren we U ook over de restaurants, bistro's en de geheime plekjes van deze geniale stad waar U kunt nagenieten bij een hapje en drankje. Indien gewenst zorgen we ook voor de reservering van de lunch of het diner op een aangename locatie in Gent.

Feestelijke gelegenheid...?

Als flexibele organisatie houden we graag rekening met Uw persoonlijke noden en ritme. Heeft U iets te vieren, bijvoorbeeld een verjaardag, een feestelijke gelegenheid, een trouwfeest? Waarom als verrassing geen Genius-Ghent wandeling of een Genius-Ghent wandeling gecombineerd met Genius-Brussels? We zorgen voor een fijne uitstap met leuke extra's en attenties. Vanzelfsprekend organiseren we ook graag de hele dag, met koffiepauze, versnaperingen, lunch, diner, met aandacht voor al Uw wensen.

VIP service

Op verzoek kan U beroep doen op onze VIP service. We komen U ophalen bij Uw verblijf, aan het station, aan de parking... en ook bij het einde van de wandeling kunnen we U begeleiden naar het restaurant, treinstation, hotel, taxistand.

Dreupelkot